Риби

369,00
300,00
  • Знак РИБИ символізує повернення до весни та початок нового життя. Люди цього знаку - розумні, сором'язливі, безтурботні й нешкідливі. Розуміння людей, чутливість, великодушність дають Рибам прекрасну якість – вміння співчувати, співпереживати. Вони завжди приходять на допомогу в потрібний момент, коли вона людям просто необхідна, здатні на самопожертву, терпляче виходжування. Їх філософія – жалість, любов до ближнього, гуманність. Для них це не абстрактні поняття, Риби дійсно турбуються про долю оточуючих їх людей, їх співчуття справжнє, і люди тягнуться до них, йдуть зі своїми печалями та бідами. Люди цього Водного знака Зодіаку здатні годинами вислуховувати скарги інших, бути з ними сердечними, щирими, справедливими. Основні риси характеру Риб: багата уява, натхненність, духовність, непрактичність.

  • Риби – це рухливий знак, управляє ступнями та флюїдною системою. Вони мають схильність до захворювань нервової системи, спазмів всякого роду, захворювань шкіри та ступнів. Риби дуже часто хвилюються, турбуються, чогось бояться, наслідком чого можуть стати стреси, а також функціональні захворювання. Представники цього зодіакального знака повинні вчитися не переживати занадто болісно життєві негаразди, не перевтомлюватися. Рибам властиво швидко втомлюватися, тому їм корисно плавати, їздити на морські курорти. Привести до ладу збудливу нервову систему допомагає музика і поезія. Крім того, використання ефірних олій може поліпшити загальний стан душі й тіла.

  • Композиція ароматичних масел «Риби» допоможе знайти сили подолати пасивність і невпевненість в собі. Допоможе подолати період суму та додасть інтерес до навколишнього життя

Час горіння - 60 годин
Об'єм - 230 мл

Походження аромамасел - Florida, USA

Походження воску - Virginia, USA

Також вам сподобаються