Водолій

369,00
399,00
  • Знак Водолія дає натхненність, доброту, артистичність, незвичайні властивості розуму. Всі Водолії прагнуть до обраності та краси. У людини, народженої під цим знаком, «Я» абсолютно придушене, що становить характерну особливість всіх повітряних знаків. Егоїстичний початок Водолія проявляється в схильності його мислення до мотивації вчинків і дій. Для цієї мети Водолій потребує химерних і дивних вчинків, екстраординарних дій, оскільки повсякденна рутина не дає такої можливості. Основні риси характеру Водолія: дружелюбність, терпимість, незалежність, впертість.

  • Водолії – важкі пацієнти, їм швидко набридає лікування, і через день-два вони відмовляються від нього. Вони чекають вражаючих успіхів і схильні до радикальних засобів, постійні переходи від поста до переїдання, від відпочинку до бурхливої діяльності. Водолії мають схильність до захворювань ніг і гомілки, переломів і розтягів, слабкі місця – ікри, щиколотки. Може бути порушений обмін речовин. Їм часто стає погано в спеку.

  • Композиція ароматичних масел «Водолій» допоможе проявити властиву людям цього знака елегантність, посилить привабливість і надихне на оригінальні ідеї, допоможе знайти вихід з неординарних ситуацій. Дасть можливість згладити емоційні спалахи та посилити інтелект. Позитивно впливає на нервову систему, сферу емоцій і психічне здоров'я

Час горіння - 60 годин
Об'єм - 230 мл

Походження аромамасел - Florida, USA

Походження воску - Virginia, USA

Також вам сподобаються