Овен

369,00
399,00
  • Знак Овна керує головою і розумом. Ці представники Вогняної стихії жагучі, імпульсивні, амбітні, активні, мужні та володіють великим розумом. Люди, народжені під знаком Овна, звичайно ентузіасти своєї справи, першовідкривачі, честолюбці, підприємці, впевнені в собі та норовливі.

  • Головні сильні сторони Овнів – це їх енергійність і самовпевненість, які дозволяють їм завжди рухатися вперед і досягати поставлених цілей. Ще одна сильна сторона Овнів – вірність і чарівність. Причому це стосується не тільки закоханості, але і дружби.

  • Слабка сторона – самозакоханість, вони не здатні спокійно реагувати на критику, особливо якщо вона була висловлена публічно. Овен не помічає своїх помилок, не розпізнає підступність ворогів, ненавидить таємні маніпуляції, вони часто ідеалізують людей. Недоліки Овна – продовження його достоїнств. Овни нетерпимі, вперті, переоцінюють себе, їм не вистачає терпіння, вони схильні до сварок і не можуть поступитися. Відмінною рисою Овна є його активність, що поєднується з бажанням керувати та наказувати.

  • Композиція ароматичних масел «Овен» дає можливість зменшити дратівливість, , зняти втому, відновити та заспокоїти нервову систему. Позитивно впливає на сферу емоцій і психічний стан та настрій

Час горіння - 60 годин
Об'єм - 230 мл

Походження аромамасел - Florida, USA

Походження воску - Virginia, USA

Також вам сподобаються