Лев

369,00
399,00
  • Знак Лева – символ мужності та сили. Це натури пристрасні, чесні, честолюбні, рішучі. Леви – люди надзвичайної життєвої сили й бажання жити, вони товариські, життєрадісні, веселі. Люди, народжені під цим знаком, – природжені лідери. Вони сильні та цілеспрямовані, чарівні та харизматичні, люблять бути в центрі уваги та подобатися оточуючим. Разом з тим представники даного знаку часто залежать від оцінки своїх дій і досягнень з боку оточуючих.

  • Схвалення дає їм додаткові сили й зміцнює віру в себе. Тоді як критика може викликати навіть напади нестримного гніву. Леви відрізняються ледачою силою і величезною амбітністю. Горді, незалежні Леви люблять працювати там, де не треба слідувати чиїмись вказівками, де вони будуть самостійними. Найбільше їм підходить бути керівниками, але є чимало професій, володіючи якими, і рядові працівники залишаються самі собі господарями. У людей цього царственого знака Зодіаку відповідний спосіб життя, манери поведінки та спілкування, замашки, бажання правити й невичерпна, величезна доброта душі. Основні риси характеру Льва: творчий підхід до життя, рішучість, щедрість.

  • Композиція ароматичних масел «Лев» дає можливість заспокоїтися, знизити надмірну імпульсивність і гарячність, більш тверезо і вдумливо підійти до реалізації своїх грандіозних планів. Аромакомпозиція допоможе швидко відновити сили після та підняти настрій

Час горіння - 60 годин
Об'єм - 230 мл

Походження аромамасел - Florida, USA

Походження воску - Virginia, USA

Матеріал: Cоєвый воск

Також вам сподобаються