Близнюки

369,00
399,00
  • Знак Близнюків означає поєднання розуму та інтуїції. Він дає великий розум, уяву, занепокоєння і нервовість. Поряд зі здоровим глуздом знак наділяє геніальним інтелектом, що черпає ідеї зі скарбниці духу.

  • Відмінною рисою Близнюків є подвійність, що виражається в безпосередній зміні настроїв. Розважливість Близнюків часто перешкоджає сприятливому веденню справ.

  • Імпульсивна неврівноваженість Близнюків доставляє оточуючим багато клопоту. У суперечках і дискусіях Близнюки відстоюють свої погляди з фанатичною непохитністю, нерідко на шкоду собі. Основні риси характеру Близнюків: розум, поверхове ставлення до життя, нетерплячість, товариськість.

  • Близнюки – це рухливий знак, його вітальність швидше розумова, ніж фізична. Люди, народжені під знаком Близнюків, мають схильність до захворювань плечей і рук, легень, нервової системи. Найкраще для людей з таким впливом – дихальні вправи, що підтримують органи дихання в хорошому стані

  • Композиція ароматичних масел «Близнюки» дає можливість заспокоїти збуджений розум і нервову систему, зняти безсоння, розумове напруження. Позитивно впливає на нервову систему, сферу емоцій і психічне здоров'я

Час горіння - 60 годин
Об'єм - 230 мл

Походження аромамасел - Florida, USA

Походження воску - Virginia, USA

Також вам сподобаються